Persib….Persib…..Teu kaharti aing mah euy….

Sakitu alusna maen maenya elehan wae. Sib…sib….

Sing sabar lah, keun meureun acan waktuna.

blunder gede si arcan pas kamari ngaganti nyeck ku leo. ti mimiti nyaho si nyeck kaluar, sayah mah teu satuju, asa reuwas. padahal ningali di putaran kahiji ceuk sayah mah Persib geus saimbang. pormasi na geus hade. boh di hareup, boh di tukang.

Pamaen tengah bisa nyaimbangkeun. ku ayana nyeck jeung suwita di tengah. sayap salim jeung eka. hareup diisi ku trio babe cabanas, atawa zaenal barkoui beka. di tukang nova patricio bayu. kiper tema atawa cecep. eta mah pilih we, da duanana ge hade eta mah.

cadangana ge hararade. kahiji , yaris nu bisa maen dimana wae. hade yeuh pamaen, sayap lihai, tengah oke, di tukang ge bisa. trus aya gilang angga, dicky firasat, erik setiawan, edi hafid, jeung sajabana jeung sajabana……

si nyeck mah bisa kompak jeung patricio. mun patricio keur hayang maju, si nyeck sok rada mundur. pas bek katuhu atawa kenca overlap ka hareup. duet patricio nyeck bisa diharepkeun keur ngabaturan kiper di tukang.

sok sib…tong hariwang, tong sieun, tong leutik hate.  di dukung ku kuring nepi ka iraha wae ge…. PERSIB NU AING !!!!

Kukituna kukieuna al-fatihah…..