asa teu tega ningali posisi persib di klasmen liga djarum ayeuna ….

asa hayang ceurik ….

teu wasa lamun persib nepikeun ka turun divisi …

MAJU MAUNG … SUMANGET …

"…Persib Bandung bukan macan tapi Maung, MAUNG BANDUNG…"